elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almussafes desinfecta les vies públiques i els pipicans de la localitat per a combatre el coronavirus

Almussafes desinfecta les vies públiques i els pipicans de la localitat per a combatre el coronavirus
  • L'empresa concessionària de la neteja de carrers s'està encarregant d'aquesta tasca, que inclou l’asfalt, les voreres i els contenidors

MÉS FOTOS
Almussafes desinfecta les vies públiques i els pipicans de la localitat per a combatre el coronavirus - (foto 2)
Almussafes desinfecta les vies públiques i els pipicans de la localitat per a combatre el coronavirus - (foto 3)
Almussafes desinfecta les vies públiques i els pipicans de la localitat per a combatre el coronavirus - (foto 4)

L'Ajuntament d'Almussafes ha decidit intensificar les labors de desinfecció de tota la població afegint a les accions desenvolupades a l'interior dels edificis públics la neteja en profunditat de totes les vies de la localitat. Aquests treballs, que es prolongaran mentre continue en vigor el decret aprovat pel govern d'Espanya per a frenar la propagació del Covid-19, se centren en el desinfectat de l'asfalt, les voreres, els contenidors i les zones d'esplai d'animals, els pipicans, que aquests dies registren una major afluència a causa de les restriccions de circulació de persones.

L'empresa encarregada de la neteja de les vies públiques, Girsa, és la que s'està encarregat d'aquesta tasca de desinfecció, per a la qual s'estan utilitzant dos tipus de màquines diferents: un per als carrers i un altre per a les voreres. Tal com subratlla el regidor d'Obres i Serveis i Seguretat Ciutadana, Jaime Wic, “aquesta acció es realitzarà tots els dies mentre ens trobem en estat d'alarma perquè contribueix a eliminar el virus d'aquelles zones per les quals poden passar les persones per a realitzar les compres d’aliments”. “Però des del consistori municipal insistim que no hi ha que eixir de casa excepte en casos d'extrema necessitat. És molt important que la ciutadania entenga això perquè és l'única manera de frenar l'avanç de la malaltia”, reitera l’edil.

Pujar