4 de juliol de 2020 4/7/20

PP: "Veïns de la platja d’Almenara exigeixen un reforç de la neteja"

PP: "Veïns de la platja d’Almenara exigeixen un reforç de la neteja" - (foto 1)
  • El PP es fa ressò de les queixes de residents que lamenten l’acumulació d’estris i brosses durant més de quinze dies provocant una degradació de l’entorn innecessària

El Grup Municipal del Partit Popular a Almenara s'ha fet ressò de les queixes de residents de la zona del càmping de la platja per l'abandó de brosses i la falta de neteja de l'entorn. Els ciutadans es queixen de “que paguen impostos de primera i reben serveis de tercera”. Una protesta que “creiem que el PSPV hauria d'atendre per a evitar la degradació d'un sector que és especialment visitat durant l'estiu”.

Per al Grup Municipal del Partit Popular és “fonamental” reforçar “serveis com el de la neteja i conservació d'espais públics en la zona marítima arribat l’estiu”. “Almenara és visitada no solament pels seus veïns, sinó també per ciutadans de la resta de la província i fora d'ella que haurien de portar-se la millor  imatge del nostre municipi”.

Des del PP, “estarem sempre al costat del govern local per a esforçar-nos per garantir la neteja i millora del nostre municipi, mai per a alimentar la degradació i abandó de l'entorn”. Així mateix, “és necessari ser útils als nostres veïns, i si denuncien deficiències en el servei de neteja i conservació, actuar per a corregir aquesta situació”.

En aquest sentit, “el PP va a ser l'altaveu que atenga les reivindicacions ciutadanes, perquè enfront d'un PSPV que en lloc d'actuar amb diligència i garantir serveis òptims als ciutadans que paguen els seus impostos, nosaltres volem treballar braç a braç amb ells”.

Pujar