5 de juliol de 2020 5/7/20

Un “trenet” recorrerà el diumenge els onze bars de la Ruta de la Tapa

Un “trenet” recorrerà el diumenge els onze bars de la Ruta de la Tapa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Un “trenet” recorrerà el diumenge els onze bars de la Ruta de la Tapa - (foto 2)

  La XI Ruta de la Tapa d'Almenara conclou aquest cap de setmana "a lo gran", ja que diumenge que ve un "trenet" recorrerà els 11 bars i restaurants participants en l'esdeveniment amb l'objectiu que les famílies puguen traslladar-se còmodament completant els seus passaports. El "trenet" estarà operatiu d'11 a 14 hores. La primera eixida la realitzarà des de l'Ajuntament d'Almenara, per a començar a recórrer de manera contínua els onze locals participants en la ruta de manera circular. Els usuaris podran pujar o baixar en qualsevol punt on el "trenet" realitze les seues parades.

  Fins a diumenge que ve els restaurants participants que són: Ca María Ángeles, L'Antic, La Cope, El Papi, La Muralla, La Vespa, El Calderón, El Cau, El Twin y Pizzeria l'Alpino , oferiran les tapes elaborades per a l'ocasió a un preu de tres euros amb la beguda inclosa dins dels horaris establits. Cal destacar el bon acolliment que està tenint aquesta proposta durant els primers dies de celebració.

  A més fins al diumenge es podran segellar els passaports que s'hauran d'emplenar amb les consumicions en els diversos restaurants. Així els qui ho completen participaran en el sorteig d'un primer premi de 2.500 euros, un segon compost per un tast de vins en Mas de Rander amb una estada de cap de setmana per a quatre persones en una casa rural i un tercer d'un tast de vins per a dues persones. A més s'afig un quart premi que serà per a la foto més votada, consistent en el pes en cervesa del guanyador o guanyadora.

  No obstant açò, encara que acabe ara la ruta, les persones que hagen completat el seu passaport podran dipositar-ho fins al 5 de juny en les urnes que es troben tant en el Mercat Municipal, en l'Ajuntament d'Almenara i en el Molí d'Arròs El sorteig dels premis se celebrarà el 9 de juny.

  Pujar