1 d’octubre de 2020 1/10/20

Els treballadors de l'atur agrari ja estan millorant els camins i sèquies d'Almenara

Els treballadors de l'atur agrari ja estan millorant els camins i sèquies d'Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els treballadors de l'atur agrari ja estan millorant els camins i sèquies d'Almenara - (foto 2)
  Els treballadors de l'atur agrari ja estan millorant els camins i sèquies d'Almenara - (foto 3)

  A Almenara ja han començat a treballar el primer grup de persones inscrit dins de les denominades memòries de l'atur procedents de l'antic INEM que suposaran una inversió des del govern d'Espanya de 67.395,11 euros, uns 3.045 euros menys que el passat exercici tal com ha assenyalat el regidor d'Agricultura, Lorenzo Vicent.

  Així, ja estan treballant en el primer torn dels dos establits les primeres 28 persones amb una ocupació que tindrà la durada d'un mes i amb contractes de 8 hores diàries. Segons ha explicat Lorenzo Vicent, en aquest cas les tasques encomanades enguany "són la neteja i manteniment de camins, sèquies, i cunetes" començant per la zona aquest de la localitat. Posteriorment un segon torn de 22 persones prendran el relleu per a escometre les mateixes tasques en la zona oest.

  Aquesta actuació s'uneix al denominat Pla Extra per a la creació d'ocupació de l'Ajuntament d'Almenara, destinat especialment per a les tasques de suport a la brigada municipal. Per a aquestes contractacions rotatòries l'Ajuntament d'Almenara destina de fons propis, o siga dels pressupostos municipals un muntant de 250.000 euros d'inversió.

  Pujar