6 de juliol de 2020 6/7/20

Torna el programa d'excursions "Almenara On Tour"

Torna el programa d'excursions "Almenara On Tour" - (foto 1)

    A partir del pròxim dilluns 7 de novembre totes les persones interessades podran inscriure's en el Molí d'Arròs per a participar en el programa d'excursions impulsat per l'Ajuntament d'Almenara denominat "Almenara On Tour" que oferirà un total de vuit excursions de llarg a llarg de la Comunitat Valenciana.

    La primera cita serà el diumenge 20 de novembre i comprendrà un creuer pel riu Xúquer i la visita a la localitat de Cofrents. El preu de l'excursió és de 42 euros per persona si s'escull l'opció del menú incorporat i de 31 si es decideix no entrar en el menú proposat. L'eixida serà a les 8:30 del matí des del Molí d'Arròs d'Almenara per a realitzar tallers artesanals. A les 13:00 serà el creuer fluvial fins a les 14:30 i posteriorment arribarà el menjar. L'eixida cap a Almenara serà a les 17 hores. Hi haurà servei d'autobús i guia turístic. Les persones interessades poden trobar més informació en el Molí d'Arròs i en http://almenaraontour.wixsite.com/almenara.

    A continuació arribaran altres excursions com la de desembre que serà el dia 4, amb l'arribada fins a Requena per a realitzar diversos tastos de vi i una visita amb tren a diversos cellers. Per al 29 de gener arribarà la visita al Racó d'Ademús, amb rutes pel riu així com també per diverses localitats. En la jornada del 26 de febrer es realitzarà un segon tram de la ruta dels Ojos Negros iniciada el passat any, en concret entre Caudiel i Segorbe, amb visita a Castielfabib inclosa. La cita per al mes de març, en concret el 26, serà en l'Alt Turia amb l'espectacular ruta dels ponts penjants de Chulilla. Després del parèntesi del mes d'abril per la Setmana Santa, el programa es reprendrà el 7 de maig amb la visita al pantà i castell de Guadalest, mentre que el 25 de juny es visitarà el popular llac d'Anna. El cicle acabarà el 9 de juliol amb la visita a les Illes Columbretes.

    El regidor de Turisme, Joan Pau Roig destaca que tornem en la nostra segona temporada "amb més força i atractiu si cap que durant el seu primer any, després de l'èxit collit entre els veïns" el que ha permès "afermar, consolidar i renovar el projecte per a incrementar el seu atractiu i oferir noves experiències i paratges als nostres veïns".

    Pujar