13 d’agost de 2020 13/8/20

Dia taurí en les festes patronals d'Almenara

Dia taurí en les festes patronals d'Almenara - (foto 1)
  • Demà arribaran les tradicionals “paelles dels quintes”

MÉS FOTOS
Dia taurí en les festes patronals d'Almenara - (foto 2)
Dia taurí en les festes patronals d'Almenara - (foto 3)
Dia taurí en les festes patronals d'Almenara - (foto 4)

Les festes patronals d'Almenara afronten la seua recta final amb una jornada bàsicament taurina, perquè s'ha produït aquesta vesprada l'exhibició de l'últim bou “cerril” dels festejos pertanyent a la ramaderia de Torrehandilla patrocinat per la Penya Taurina El Morrillo amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara. La previsió és que s’embole aquesta nit.

A més, els més xicotets han pogut gaudir aquesta vesprada del tancament i bou “infantil” a càrrec de l’Associació Cultural Dalt de la Muralla i la Penya Endevina-ho, activitat que també està previst que es repetisca aquesta nit a les 22.30. El punt final a la jornada el posarà la festa “Moor” en el recinte firal organitzada pels Quintos 2019 en col·laboració amb l'Ajuntament d'Almenara.

Demà serà el dia de les quinters, amb les tradicionals paelles al migdia, a les que succeirà una vesprada de música amb la discomòbil amb Mario Vidal i la Festa Quattre Internet, organitzada per la Penya Desastre amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara. A la nit el ramader local, Tauro Covatelles, tancarà els actes taurins amb una exhibició de vaques i un bou embolat.

Pujar