elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La segona edició de la Mar de Cultures arriba fins a la biblioteca de la Platja d'Almenara

La segona edició de la Mar de Cultures arriba fins a la biblioteca de la Platja d'Almenara
  • Elma Sambeat i Batiste Bailly obrin el cicle aquest divendres a les 20 hores amb un homenatge a Federico García Lorca

La Biblioteca de la Platja Casablanca d'Almenara, situada en el Centre Social Miguel Hernández del nucli marítim acollirà segona edició del cicle musical “la Mar de Cultures” impulsat des de l’Associació Cultural i Medi Ambiental Arrels i la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló i dels ajuntaments d'Almenara, Orpesa i Almassora. El cicle presenta tres concerts de música mediterrània en xicotet format en els espais destinats a la lectura a les platges de les tres localitats. En el cas d'Almenara seran els divendres 20 i 27 d'agost i 3 de setembre a les 20 hores. L'accés als concerts serà lliure fins a completar l'aforament. En ells es compliran totes les normes sanitàries vigents.

Per tant, aquest divendres arribarà la primera de les cites programades a la Platja Casablanca d'Almenara amb la presència de la cantant valenciana Elma Sambeat i el pianista Batiste Bailly que oferiran una mescla musical entre jazz i música popular basada en l'obra de Federico García Lorca, plasmada en el disc Morir d'Amor (2021).

La segona cita, el 27 d'agost, vindrà marcada per un viatge musical a través de la Ruta de la Seda amb l'actuació de 3.14: Efrén López, Ciro Montanari & Jordi Prats. La Mar de Cultures tancarà edició el divendres 3 de setembre amb l'actuació de Alexandrae que portarà el concert titulat “sons vocals arcaics amb visió contemporània”.

L'objectiu del cicle és acostar la música als espais de lectura oferint propostes allunyades dels circuits més comercials, però amb el gran segell personal de les composicions que es presenten, així com la proximitat amb el públic present.

Pujar