12 de juliol de 2020 12/7/20

La Ruta de la Tapa d'Almenara es presentarà el dijous 27 d'abril

  La XI Ruta de la Tapa d'Almenara es presentarà el dijous 27 d'abril a les set de la vesprada en el saló actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, en un acte en el qual participarà Miguel Barrera, del restaurant Cal Paradís de la Vall d'Alba, que posseeix una Estrella Michelín, event que es realitzarà gràcies a la col·laboració de Coca-cola. A més també participaran representants de l’Escola d’Hosteleria de Castelló. En aquesta activitat també estaran representats els dotze restaurants locals que participen així com els col·laboradors i patrocinadors de la ruta que es realitzarà entre el 4 i el 14 de maig.

  L'edil de Comerç, Joan Pau Roig, ha destacat que “enguany hem volgut renovar la ruta i realitzar altres esdeveniments com la presentació en societat de la mateixa, per la qual cosa agraïm als locals participante, a l’Escola d’Hosteleria de Castelló i a Miguel Barrera la seua participació i aposta per la ruta de la tapa d'Almenara”.

  Pel que respecta a la ruta, destacar que enguany augmenta el nombre de locals participants, arribant a la dotzena que oferiran la tapa més beguda a un preu de tres euros. En aquesta edició participaran Ca María Ángeles, L’Antic, La Cope, El Papi, El Tubo, La Muralla, La Vespa, El Calderón, El Cau, El Twin y Pizzeria l’Alpino També destacar que el dia 14 de maig, el “trenet” recorrerà els locals participants.

  Quant als premis, destaca l'increment de premis per als qui completen el passaport amb el sorteig d'un primer premi de 2.500 euros, un segon compost per un tast de vins en Mas de Rander amb una estada de finalització de setmana per a quatre persones en una casa rural i un tercer d'un tast de vins per a dues persones. A més s'afig un quart premi que serà per a la foto més votada, consistent en el pes en cervesa del guanyador o guanyadora.

   

   

  Pujar