4 de juliol de 2020 4/7/20

La Ruta de la Tapa d'Almenara se celebrarà del 26 d'abril al 6 de maig

La Ruta de la Tapa d'Almenara se celebrarà del 26 d'abril al 6 de maig - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Ruta de la Tapa d'Almenara se celebrarà del 26 d'abril al 6 de maig - (foto 2)

  Set bars i restaurants d'Almenara ja estan ultimant les seues propostes gastronòmiques per a oferir-les entre el 26 d'abril i el 6 de maig dins de la XII edició de la Ruta de la Tapa d'Almenara amb l'objectiu de promocionar els diversos locals del municipi, així com la gastronomia, proporcionant la tapa més la beguda a un preu de 3 euros. En concret, enguany en la ruta organitzada des de l'Ajuntament d'Almenara participen els establiments de la Muralla, L'Antic, Casa d'Adela, El Twin, El Calderón, Pizzeria l'Alpino i La Vespa. Destacar a més que un "trenet" recorrerà els bars i restaurants participants el dissabte 5 de maig entre les sis de la vesprada i les nou de la nit.

  A més segons ha informat el regidor de Turisme i Comerç, Joan Pau Roig, enguany la ruta ve amb novetats entre els premis per a totes aquelles persones que completen el passaport corresponent amb els segells dels set locals participants i el dipositen en les urnes que se situaran en el Molí d'Arròs i l'Ajuntament d'Almenara.

  Així doncs entre els passaports dipositats se sortejarà un primer premi de 2000 euros, així com un segon premi que consistirà en un cap de setmana de dues nits, amb spa i mitja pensió en el Gran Hotel Peníscola. A més també se sortejaran altres premis entre els participants com són dues entrades al Bioparc de València, quatre entrades als Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó, dues places per a una aventura en kayak a càrrec de Sargantana Aventura i el pes del premiat o premiada en cervesa gràcies a San Miguel.

  Joan Pau Roig, regidor de Turisme i Comerç ha volgut "convidar a veïns, veïnes i visitants a que recórreguen els set bars i restaurants de la ruta de la Tapa d'Almenara per a conèixer la gastronomia local" al mateix temps que ha agraït "als bars i restaurants participants la seua aposta, treball i dedicació per a col·laborar amb la XII Ruta de la Tapa d'Almenara". També ha agraït a cadascuna de les persones, empreses i entitats col·laboradores la seua participació i aposta per "la nostra tradicional ruta".

  Cal assenyalar que la Ruta de la Tapa està organitzada per l'Ajuntament d'Almenara, i en ella participen els bars i restaurants: La Muralla, L'Antic, Casa d'Adela, El Twin, El Calderón, Pizzeria l'Alpino i La Vespa. A més col·laboren Cervezas San Miguel, Caixa Rural Almenara, Bioparc, Coves de Sant Josep, Gran Hotel Peñíscola, Carnes Murcia, Funeraria Ernesto Barelles, i Sargantana Aventura.

  Pujar