29 de maig de 2020 29/5/20

Quinze treballadors municipals d'Almenara es formen en primers auxilis

Quinze treballadors municipals d'Almenara es formen en primers auxilis - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Quinze treballadors municipals d'Almenara es formen en primers auxilis - (foto 2)
  Quinze treballadors municipals d'Almenara es formen en primers auxilis - (foto 3)
  Quinze treballadors municipals d'Almenara es formen en primers auxilis - (foto 4)
  Quinze treballadors municipals d'Almenara es formen en primers auxilis - (foto 5)

  L'Ajuntament d'Almenara ha iniciat aquest matí una sèrie de cursos amb l'objectiu de forma gradualment als treballadors municipals tant en el que són primers auxilis com també en l'ús dels desfibril·ladors o equips RCP. L'objectiu segons l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, és formar “per grups a poc a poc al personal municipal, especialment als quals estan en contacte amb els més xicotets o amb persones que puguen tenir risc amb l'objectiu que sàpien reaccionar davant una situació de la necessitat de realitzar aquests primers auxilis o l'ús del RCP”.

  Així en el primer grup han participat quinze treballadors municipals corresponents als departaments de Policia Local, Esports, Escola Municipal Infantil, Joventut, Cultura i Escola de Persones Adultes, al costat de voluntaris de Protecció Civil. Els cursos estan homologats per la Generalitat Valenciana.

  Destacar que l'Ajuntament d'Almenara actualment disposa de dues unitats RCP, una en la Policia Local i l'altra en el Camp de Futbol, que a l'estiu, com és el cas, es trasllada a la posta sanitària de la Platja Casablanca d'Almenara. L'alcaldessa Estíbaliz Pérez confia que pròximament s'incrementen aquestes unitats RCP ja que el consistori s'ha adherit al programa de la Diputació de Castelló en aquesta matèria, del que s'està a l'espera de la resolució definitiva de les sol·licituds realitzades.

   

   

  Pujar