elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El punt accessible de la Platja Casablanca d'Almenara estrena nova ubicació en la zona de la Tourist Info

El punt accessible de la Platja Casablanca d'Almenara estrena nova ubicació en la zona de la Tourist Info
  • El canvi afavoreix l'ampliació de la zona així com el seu accés

MÉS FOTOS
El punt accessible de la Platja Casablanca d'Almenara estrena nova ubicació en la zona de la Tourist Info - (foto 2)

La Platja Accessible d'Almenara compta enguany amb una nova ubicació que permetrà millorar els seus serveis en el futur, així com facilitar el seu accés. El nou punt accessible de la Platja Casablanca des d'ara està situat en la zona de la Tourist Info del nucli marítim.

La regidora de Medi Ambient, Platges i Turisme, Alicia Paricio, ha assenyalat que “amb aquest trasllat del punt accessible continuem impulsant i millorant els serveis que oferim a la nostra platja de manera gradual i que anirem ampliant any rere any per fases”.

Alicia Paricio ha destacat que “amb l'obertura de la platja accessible en el seu nou espai, volem acostar-la més als usuaris, per la qual cosa totes aquelles persones que ho desitgen podran acudir a banyar-se acompanyades pel personal del punt accessible”. El bany a la platja accessible també estarà obert a les associacions que ho desitgen.

Aquest canvi d'ubicació es correspon amb la segona fase del projecte iniciat l'any passat per a convertir la Platja Casablanca en una zona totalment accessible. Així, aquesta actuació ha permés ampliar l'espai i la zona d'ombra del punt accessible. També hi ha ara un millor accés a través del Passeig Marítim i disposa d'una zona d'aparcament àmplia en les seues proximitats.

L'espai accessible, suma enguany nous serveis i millores a la grua transportadora com a les cadires i crosses amfíbies ja existents. A més, amb la nova ubicació s'ha ampliat la zona de pèrgola i d'ombra. També s'han instal·lat passarel·les rígides i unes passarel·les enrotllables sostenibles adequades per a les persones amb mobilitat reduïda. El punt accessible de la Platja Casablanca d'Almenara estarà operatiu fins al 8 de setembre en horari d'11 a 20.30 hores.

Pujar