4 de desembre de 2020 4/12/20

El PSPV expressa la seua “satisfacció total” per la resolució que dóna la raó a l'alcaldessa d'Almenara i suspén a la secretària municipal

El PSPV expressa la seua “satisfacció total” per la resolució que dóna la raó a l'alcaldessa d'Almenara i suspén a la secretària municipal - (foto 1)
  • El secretari general Ernest Blanch felicita a Estíbaliz Pérez i assegura que “és una bona notícia per al bon funcionament de l'administració local”

El secretari general del PSPV-PSOE a les comarques de Castelló, Ernest Blanch, expressa en nom de l'Executiva Provincial i de tot el Partit Socialista la seua “satisfacció total” per la resolució que suspén de les seues funcions i sense retribucions per un període de tres anys a la secretària municipal d'Almenara.

Aquesta resolució, subratlla el dirigent socialista, dóna la raó a l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, que es va veure obligada a obrir un expedient disciplinari aprovat pel ple de la Corporació davant les irregularitats de la funcionària. Blanch destaca que “l'alcaldessa Estíbaliz Pérez sempre ha defensat els interessos de la institució municipal enfront dels intents de torpedinar la gestió per part de la secretària, inclosos atacs personals contra la primera edil”.

El secretari general del PSPV-PSOE a Castelló defensa que aquesta resolució “no solament avala el treball de l'alcaldessa al capdavant de l'Ajuntament, sinó que demostra que l'obertura de l'expedient era necessari per a salvaguardar el bon funcionament de l'administració local i no perjudicar els veïns i veïnes d'Almenara”. Blanch apunta que aquesta resolució també és “una molt bona notícia per a totes les funcionàries i funcionaris que, des de les seues responsabilitats, vetlen pel bon funcionament de l'administració pública”. 

Des de l'Executiva Provincial també s'han succeït els missatges de suport i felicitació a l'alcaldessa d'Almenara i secretària d'Organització del PSPV-PSOE per aquesta resolució que posa fi a un procediment en el qual han quedat acreditades sis faltes molt greus per part de la secretària municipal. 

Blanch anima a “els qui s'han alineat durant aquests anys amb el comportament ara sancionat de la secretària arribant a demanar la dimissió de l'alcaldessa al fet que reconeguen el seu error i demanen disculpes. Davant una resolució tan rotunda com aquesta les qüestions partidistes haurien de quedar al marge i saber reconéixer que el bon funcionament d'una institució estan per damunt d'altres interessos difícils de justificar”.

Pujar