8 de març de 2021 8/3/21

PP: ‘El PSOE castiga a les famílies d'Almenara’

PP: ‘El PSOE castiga a les famílies d'Almenara’ - (foto 1)

  Els veïns d'Almenara als quals l'alcaldessa imputada del PSOE, Estíbaliz Pérez, va anunciar que anava a rescatar amb ocupació, atenció social i prestacions, són els mateixos que en 2019 tornaran a pagar de la seua butxaca una nova pujada de la taxa de brosses imposada pel vot favorable de la primera edil.

  Així es va aprovar en l'última assemblea del Consorci de Residus de les zones III i VII, de la qual Almenara forma part, i en la qual l'alcaldessa imputada no va tenir objeccions a l'hora d'alçar la mà i recolzar amb el seu vot que els veïns d'Almenara paguen en 2019 un 2,73% més de les brosses.

  “És insòlit que el PSPV venguera als veïns d'Almenara que anaven a rescatar a les famílies i, no obstant açò, la qual cosa estan fent és posar el cassó any rere any per a seguir obtenint liquiditat per als seus capritxos a costa de l'esforç i sacrifici dels veïns”.

  En opinió d'Alicia Bañuls, regidora i portaveu del PP a Almenara, aquesta pujada imposada per l'alcaldessa imputada constata “com l'esquerra puja impostos enfront de la política de baixada de pressió fiscal que lidera el PP”. “És inconcebible que en lloc de recolzar a les famílies i greixar les seues economies familiars amb polítiques de retallada d'impostos, Pérez impose any rere any pujades que llastren les economies familiars. Es repeteix el patró de la plaga dels mosquits, no es defensa al ciutadà, solament defensen els interessos del seu partit, el PSPV”.

  De fet, des que el PSPV governa Almenara, els veïns paguen un 7% més per les brosses; els comerços entre un 220% i un 635% més; les oficines pagaran fins a un 188% més; mentre que els bars, cafeteries, restaurants o pubs hauran d'assumir pujades entre un 7% i un 78% més; finalment, els hotels es veuran condemnats a pagar un 205% més; els locals industrials entre un 167% i un 274% més; i finalment els col·legis, centres socials i sanitaris fins a un 485% més.

  Pujar