4 de desembre de 2020 4/12/20

El PP proposa techar l'auditori per a ampliar l'oferta cultural d'Almenara els 365 dies de l'any

El PP proposa techar l'auditori per a ampliar l'oferta cultural d'Almenara els 365 dies de l'any - (foto 1)

  El Partit Popular d'Almenara reformarà l'Auditori Municipal Vicente Casanova Rebollar, actualment a l'aire lliure, per a instal·lar una coberta i poder ampliar així l'oferta cultural per a realitzar concerts i espectacles tots els dies de l'any.

  La candidata del PP a l'alcaldia, Alicia Bañuls, ha afirmat que “potenciar l'oferta artístic - cultural de la localitat és dinamitzar l'economia del nostre poble i és sinònim de més oportunitats per a Almenara”.

  L'alcaldable ha assenyalat que amb aquesta mesura “també respondrem a la demanda de la banda de música municipal que no compta amb un local on poder fer concerts en condicions”, al mateix temps que ha assenyalat que “som un dels pocs pobles de la comarca que seguim sense un espai polifuncional o edifici multiusos en el qual realitzar tot tipus d'activitats i que puga ser utilitzat també per a festes”.

  Així mateix, Bañuls ha destacat que la proposta, inclosa en el programa electoral del PP, contempla la substitució dels seients de ciment per uns més còmodes en el qual tots els veïns “puguen gaudir de les activitats que es duguen a terme en un espai”.

  “Considerem actualment desaprofitat aquest espai i creiem que el govern socialista podria haver-ho explotat molt més d'haver tingut en compte la proposta plantejada pel PP en la qual sol·licitem que el condicionament de l'auditori fóra finançat amb els més de 100.000 euros d'inversió que van arribar de Diputació a través del Pla Castelló 135”, ha afirmat la dirigent popular. 

  Pujar