22 d’octubre de 2020 22/10/20

Prop de 400 persones participen en la Marxa de la Dona d´Almenara

Prop de 400 persones participen en la Marxa de la Dona d´Almenara - (foto 1)
  • Els donatius s'han destinat a la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer d'Almenara. La dissenyadora Tres Voltes Rebel ha realitzat la samarreta commemorativa

MÉS FOTOS
Prop de 400 persones participen en la Marxa de la Dona d´Almenara - (foto 2)
Prop de 400 persones participen en la Marxa de la Dona d´Almenara - (foto 3)
Prop de 400 persones participen en la Marxa de la Dona d´Almenara - (foto 4)
Prop de 400 persones participen en la Marxa de la Dona d´Almenara - (foto 5)

Prop de 400 persones han participat aquesta vesprada en una nova edició de la “marxa de la dona” d'Almenara 2020 que ha transcorregut per un recorregut aproximat de 5,5 quilòmetres per l'entorn urbà de la localitat començant en la Plaça 8 de Març i acabant en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire on s'ha celebrat un berenar i s'ha interpretat l'obra teatral “Shhhhhh!!!!!” amb Marian Villaescusa i Albert Martínez.

Enguany la Marxa de la dona ha tingut un caràcter solidari, ja que el donatiu de 5 euros de la inscripció anirà destinat íntegrament a la Junta Local de l'Associació Espanyola de la Lluita contra el Càncer d'Almenara, amb la finalitat de col·laborar en la investigació i tractaments per a pal·liar aquesta malaltia. A més amb la inscripció s'ha entregat una samarreta commemorativa creada per la il·lustradora Tres Voltes Rebel (Ame Soler).

La programació continuarà demà diumenge al migdia amb el concert de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara commemoratiu del Dia de la dona. A la vesprada partirà l'autobús gratuït per a acudir a la manifestació de València.

Pujar