20 de setembre de 2019 20/9/19

Prop de 350 persones participen en les activitats esportives d'estiu a Almenara

Prop de 350 persones participen en les activitats esportives d'estiu a Almenara - (foto 1)
  • La Regidoria d'Esports ja està ultimant les propostes per a la temporada de tardor-hivern

A pocs dies de la culminació de les activitats esportives d'estiu el balanç de participació és “molt positiu” segons ha destacat el regidor de l'àrea, Lorenzo Vicent, perquè “en global s'han rondat les 350 inscripcions” al que “cal sumar les persones participants en les diverses rutes senderistes, així com en la marxa nocturna o la de la dona”. A més, en el balanç positiu també “podem incorporar el gran èxit de participació en la Volta a Peu a la Platja Casablanca amb uns 700 atletes, així com els més de 300 nadadors i nadadores de la Travesia Nadant o els 300 participants en el Triatló Escolar”. A tot això sumem la gran participació en la primera edició de la Trimàster.

De fet, aquest estiu 120 persones s'han inscrit a les classes de freestyler i altres 70 a les botes de rebot. La zumba compta amb 90 participants, mentre que el spinning copa les bicicletes disponibles amb 20 persones. La gran novetat, la iniciació al running, arranca amb 35 participants.

A partir d'octubre, després de les festes patronals de la localitat, començaran de nou les activitats, ara ja per a la temporada de tardor-hivern en la qual es multiplicarà l'oferta, ja en el nucli urbà, propostes que ja s'estan ultimant des de l'àrea d'esports.

ocultar
Prop de 350 persones participen en les activitats esportives d'estiu a Almenara
Pujar