8 de març de 2021 8/3/21

El PPCS urgeix inversió per a frenar la regressió de la costa de la província de Castelló

El PPCS urgeix inversió per a frenar la regressió de la costa de la província de Castelló - (foto 1)
  • Miguel Barrachina: “És necessari que s'escometa un pla integral ja que en cas contrari, totes les inversions que es fan són sol pegats”

El Partit Popular de Castelló ha visitat hui un dels punts del litoral més afectats pel temporal Filomena. La platja d'Almenara és una de les més afectades –com la resta de la costa sud de la província- cada vegada que hi ha un temporal i segueix sense rebre inversions per part del Govern.

El president del PP de la província, Miguel Barachina, acompanyat de la portaveu del PP a Almenara, Amparo Esteve, i la presidenta local del PP, Alicia Bañuls, i els parlamentaris nacionals, Óscar Clavell, Salomé Pradas i Vicente Martínez, han visitat un dels trams més perjudicats pel temporal del cap de setmana.

Tal com ha advertit el president provincial, Miguel Barrachina, “és urgent que es pose en marxa la solució que l'últim Govern del Partit Popular va posar damunt de la taula i que consisteix en un pla integral, una solució global al problema, que protegisca el litoral sud de la província” ja que “a casa contrari, cada vegada que hi ha un temporal, la mar destrueix el passeig marítim, envaeix els habitatges i destrossa el litoral d'aquestes localitats”.

Els populars consideren que “mentre no s'escometa un pla integral, i en el cas d'Almenara que es construïsquen els espigons que fan falta, totes les inversions seran pegats que només serviran per a aguantar fins al següent temporal”.

El president del PPCS ha lamentat que “tinguem un Govern que desapareix quan hi ha temporals i s'oculta en lloc de prendre el comandament i donar resposta a les solucions”. En el cas del litoral, la necessitat d'una inversió per a frenar la regressió és urgent des de Nules a Almenara passant per Moncofa.

Pujar