5 de juny de 2020 5/6/20

Policia Local i Protecció Civil apaguen dos incendis nocturns

Policia Local i Protecció Civil apaguen dos incendis nocturns - (foto 1)

  La Policia Local i Protecció Civil d'Almenara van apagar anit dos xicotets incendis en la localitat que podrien haver passat a majors de no ser per una ràpida actuació, així com per la col·laboració veïnal que va avisar del que succeïa. El primer incendi es va produir passades les 11 de la nit en els voltants de la Muntanya del Duc, al costat de la via de servei de l'AP7, incendi que va controlar la Policia Local i que va ser extingit pels efectius de Protecció Civil que van utilitzar el nou remolc motobomba que disposen per a aquestes ocasions.

  Passada la mitjanit es va rebre un segon avís d'incendi en la muntanya, al costat del camí Palmera Alta, on de nou tant Protecció Civil com a Policia Local van participar en les labors d'extinció del xicotet incendi i va poder ser controlat ràpidament.

  El cap de la Policia Local d'Almenara, Javier Navarro, ha agraït les alertes veïnals sobre els incendis, així com el treball de la Policia Local com de Protecció Civil a evitar que foren a més. També ha assenyalat que “tenim la sospita que els focs hagen sigut intencionats i de fet ja hem iniciat una investigació sobre aquest tema”. Per la seua banda, el responsable de Protecció Civil, Juan Carlos Mejías ha destacat la importància de “la ràpida actuació per a evitar mals majors, així com la predisposició dels voluntaris de l'agrupació davant aquestes situacions, sense oblidar als ciutadans que ràpidament van donar la veu d'alarma al 112 i vam poder ser alertats”.

  LA POLICIA LOCAL CELEBRA SANT MIQUEL

  La Policia Local d'Almenara celebrarà al llarg dels pròxims dies amb diverses activitats la festivitat del seu patró, San Miguel. Entre unes altres s'ha programat un menjar de germanor, així com també els actes oficials i revista dijous que ve 29 de setembre.

  Pujar