3 de juny de 2020 3/6/20

La Policia Local participa en la detenció d'un jove acusat per un robatori a Sagunt

La Policia Local participa en la detenció d'un jove acusat per un robatori a Sagunt - (foto 1)

    La Policia Local d'Almenara ha participat aquesta vesprada junt a la Policia Nacional de Sagunt en la detenció d'un jove que suposadament va realitzar un robatori amb violència i intimidació en la localitat valenciana. Els agents locals han localitzat i retingut al presumpte lladre, J.G.C, de 21 anys d'edat, fins a l'arribada de la Policia Nacional que és qui havia de realitzar la detenció.

    En aquest cas segons ha assenyalat el Cap de la Policia Local d'Almenara, Javier Navarro, tot ha començat quan la Policia Nacional ha alertat a la Policia Local que a Almenara podia estar en aquesta localitat un jove que havia protagonitzat a Sagunt un robatori amb violència i intimidació en sostraure diners i un mòbil a una dona. Una vegada rebut l'avís, la Policia Local d'Almenara s'ha engegat per a localitzar al presumpte autor dels fets.

    Destacar que malgrat no estar empadronat en la localitat, la ràpida actuació de la Policia Local d'Almenara ha permès localitzar al jove en el seu habitatge, que sí té en aquest municipi, amb el que la Policia Local d'Almenara, ha col·laborat tant en la posada a la disposició del presumpte lladre, així com en el registre de la vivenda. Una vegada realitzada l'operació, la Policia Nacional s'ha encarregat de la detenció per a la posterior posada a disposició judicial. L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha felicitat a la Policia Local d'Almenara “pel treball que realitzen, destacant aquest nou èxit en les seues tasques, així com per la col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, com en aquest cas la Policia Nacional”.

    Pujar