elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local localitza a la veïna de la localitat desapareguda

 La Policia Local localitza a la veïna de la localitat desapareguda
  MÉS FOTOS
   La Policia Local localitza a la veïna de la localitat desapareguda - (foto 2)

  La Policia Local d'Almenara gràcies a la col·laboració ciutadana ha localitzat aquest matí a les 7 en el carrer Major de la localitat a la veïna de 51 anys d'edat desapareguda fa 48 hores. Aparentment i al principi es troba en bon estat, tal com es desprenen també de les primeres exploracions mèdiques realitzades.

  Tant l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, com el Cap de la Policia Local, Javier Navarro, han volgut agrair la col·laboració ciutadana per a localitzar a la veïna. En aquest sentit destacar que per les informacions rebudes ja es coneixia que no podia haver anat molt lluny. De fet una trucada ha alertat aquesta matinada a la Policia Local d'Almenara d'on se li havia vist, desplaçant-se fins al lloc i així localitzar a la veïna desapareguda.

  Cal assenyalar que la col·laboració per a difondre la imatge de la veïna en xarxes socials ha sigut massiva. Una vegada es va obtenir la pertinent autorització familiar per a difondre la imatge per a la cerca, en el facebook de la Policia Local s'ha obtingut un abast superior a les 50.000 persones. A més també via twitter s'ha convertit en viral i s'ha fet ressò de l'alerta per desaparició, ara desactivada, diverses pàgines i plataformes estatals.

  Pujar