3 de juny de 2020 3/6/20

La Policia Local localitza el vehicle que es va donar a la fugida després d'atropellar a una ciclista

La Policia Local localitza el vehicle que es va donar a la fugida després d'atropellar a una ciclista - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Policia Local localitza el vehicle que es va donar a la fugida després d'atropellar a una ciclista - (foto 2)
  La Policia Local localitza el vehicle que es va donar a la fugida després d'atropellar a una ciclista - (foto 3)
  La Policia Local localitza el vehicle que es va donar a la fugida després d'atropellar a una ciclista - (foto 4)

  La Policia Local d'Almenara va aconseguir anit localitzar a Vila-real al conductor que es va donar a la fugida després d'atropellar a una ciclista en el terme municipal. Els agents locals una vegada localitzat el vehicle i conductor van cridar a la Guàrdia Civil de Tràfic, que és l'autoritat competent en aquesta carretera, perquè es fera càrrec del cas i finalitzara les diligències iniciades. La ferida es recupera favorablement en el seu domicili. D'altra banda, des de la Policia es va demanar la col·laboració ciutadana via facebook amb l'objectiu de localitzar al vehicle, sent prop de 7.500 les persones que han compartit la crida.

  El succés es va produir en el pont sobre ca AP-7 en la carretera de la mar quan el vehicle, un BMW blanc va atropellar a la ciclista, una veïna d'Almenara de 38 anys, que es recupera favorablement en el seu domicili de les ferides. En el momento de l’accident, el vehicle no l'atén i es dóna a la fugida, tal com ha relatat el Cap de la Policia Local d'Almenara, Javier Navarro. El cotxe va quedar danyat després del colp, trencant-se un espill retrovisor i quedant danyat el vehicle en la zona frontal.

  Després de rebre la trucada del 112 i atendre l'accident, juntament amb la SAMU que va traslladar a la ferida a un centre hospitalari per a la seua revisió, la Policia Local d'Almenara va engegar un dispositiu per a la localització del vehicle que s'havia donat a la fugida. Segons va explicar Javier Navarro, a més d'informar a la Guàrdia Civil, “comencem a sondejar possibles persones que tingueren a Almenara un vehicle d'aquestes característiques, per a anar ampliant el radi, la pista del qual ens va portar fins a Vila-real on vam poder localitzar en un garatge el vehicle i saber qui era el conductor, per a posar-lo davant la Guàrdia Civil”.

  Paral·lelament des del facebook de la Policia Local d'Almenara es va realitzar una crida a la ciutadania demanant que informaren sobre el parador d'aquest vehicle implicat en l'accident, fins i tot es van arribar a penjar fotografies de l'espill retrovisor caigut. L'efecte va ser tal que en poques hores 7.500 persones de diverses localitats i fins i tot alguns de l'estranger van compartir la trucada, la qual cosa va suposar un abast de més de 300.000 persones. De fet just quan ja es tenia el vehicle localitzat, van alertar a la Policia Local que el mateix havia sigut vist a Vila-real. En aquest sentit el cap de la Policia Local, Javier Navarro ha destacat “l'important paper de la col·laboració ciutadana, doncs els nostres veïns i veïnes s'han implicat a localitzar al vehicle escapolit, cosa que agraïm especialment, es mereixen un 10 per la seua ajuda”.

  L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat la labor policial que “ha permès localitzar al vehicle escapolit” així com “la de totes i cadascuna de les persones que han col·laborat difonent la crida realitzada des de la nostra Policia Local”.

  Pujar