26 de setembre de 2020 26/9/20

La Policia Local d'Almenara celebra la festivitat de Sant Miquel

La Policia Local d'Almenara celebra la festivitat de Sant Miquel - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Policia Local d'Almenara celebra la festivitat de Sant Miquel - (foto 2)
  La Policia Local d'Almenara celebra la festivitat de Sant Miquel - (foto 3)
  La Policia Local d'Almenara celebra la festivitat de Sant Miquel - (foto 4)

  La Policia Local d'Almenara ha celebrat aquest matí la festivitat del seu patró, Sant Miquel, amb un acte institucional que s’uneix a les activitats de germanor i oci celebrades al llarg de les últimes jornades. En l'acte s'ha reconegut la labor de l'agent José Vicente Puigsegur Montesinos que porta 28 anys en el cos, així com també el treball i col·laboració de Protecció Civil d'Almenara, que també ha sigut elogiada per l'alcaldessa Estíbaliz Pérez.

  En la seua al·locució, Pérez ha agraït “el gran treball que realitza la Policia Local d'Almenara, cos amb el qual tenim molta confiança, i que en múltiples ocasions, com en tots els municipis xicotets realitza una labor que a voltes va més enllà del que li correspon, per la qual cosa estem orgullosos dels nostres i nostres policies locals”. L'alcaldessa ha destacat el “procés de modernització i millores que estem afrontant en la Policia Local d'Almenara, especialment des de l'arribada del nou cap, Javier Navarro, amb la incorporació de nous mitjans tecnològics i informàtics, l'ampliació de la plantilla a l'estiu, o els nous vehicles que aniran arribant”. També ha destacat que “volem seguir millorant a poc a poc i per açò apostar per la nostra policia, així com impulsar la proximitat del cos als nostres veïns”.

  L'alcaldessa també ha destacat la col·laboració de la Policia Local d'Almenara amb altres cossos com la Guàrdia Civil, així com amb la Guàrdia Rural de la localitat o Protecció Civil. En aquest últim cas ha destacat també la rapidesa i coordinació per a apagar els últims incendis en el municipi. Però a més, també ha volgut agrair la col·laboració de la Policia Local d'Almenara amb l’Escoleta Infantil, el CEIP Juan Carlos I i l'IES Almenara amb les seues xarrades i activitats.

  Pujar