elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Platja Casablanca d'Almenara es converteix en cardioprotegida

La Platja Casablanca d'Almenara es converteix en cardioprotegida
  • La Posta Sanitària compta amb un desfibril·lador perquè puga utilitzar-se en casos d'emergència

MÉS FOTOS
La Platja Casablanca d'Almenara es converteix en cardioprotegida - (foto 2)
La Platja Casablanca d'Almenara es converteix en cardioprotegida - (foto 3)

Des d'aquest matí oneja a la Platja Casablanca d'Almenara la bandera que l'acredita com a platja cardioprotegida, en disposar des del principi de la temporada estival d'un desfibril·lador, així com personal format per al seu ús. La concessió del reconeixement arriba ara després del treball realitzat prèviament amb l'adquisició del desfibril·lador, situat en la posta sanitària de la zona marítima, així com la formació que va realitzar abans de l'inici de la temporada l'equip de socorristes de l'Ajuntament d'Almenara amb els cursos d'oxigenoteràpia i desa, per la qual cosa han estat preparats des del primer minut dels seus servei per si fora necessari actuar.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “aquest estiu ens hem convertit en una platja cardioprotegida gràcies a que continuem apostant per comptar amb desfibril·ladors en la localitat, com és el cas del qual es troba en la posta sanitària de la nostra platja”. D'aquesta manera es completa la “sèrie de desfibril·ladors que es troben en els diversos edificis municipals juntament amb l'equip mòbil que porta la Policia Local”.

A més de comptar amb els desfibril·ladors també l'Ajuntament d'Almenara ha realitzat formació perquè puguen ser utilitzats en qualsevol moment de necessitat de manera ràpida, per la qual cosa s'han format a treballadors municipals, personal de l’Escola Infantil, de la FPA Paulo Freire, monitors esportius, o policia local entre altres”.

Pujar