23 de gener de 2021 23/1/21

28 persones s'incorporen demà a les tasques de l'atur agrari

28 persones s'incorporen demà a les tasques de l'atur agrari  - (foto 1)
  • Altres 12 també començaran dins del pla extra municipal per a recolzar a la brigada d'obres

Demà dilluns un total de 28 persones entraran a formar part del primer grup de les denominades memòries de l'atur agrari de l'INEM, que es dedicaran com és habitual a la realització de tasques de neteja i adequació en camins, cunetes o barrancs, en aquest cas de la zona aquest de la localitat. Destacar que una vegada acaben els contractes arribarà un segon bloc de contractacions que seguirà les tasques de neteja en altres zones de la localitat.

A més, també s'incorporaran demà altres 12 persones dins del pla extra d'ocupació de l'Ajuntament d'Almenara amb finançament 100% municipal, que recolzaran a la brigada d'obres de la localitat, tant en el nucli urbà com en el marítim. Aquesta mesura es va prendre fa ja diversos anys de manera directa des de l'ajuntament per a frenar l'atur estacional. Destacar que els torns d'incorporació són quinzenals.

D'altra banda recordar que fins a l'11 de juliol a les 14 hores podran presentar la documentació necessària en el registre d'entrada de l'Ajuntament d'Almenara totes les persones interessades a treballar per a la brigada especial de neteja de platges. Des de l'Ajuntament d'Almenara es pensa contractar durant mes i mig a 10 persones, que treballaran del 16 de juliol al 31 d'agost.

Pujar