elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 400 persones participaran en la concentració esportiva d'Almenara

Més de 400 persones participaran en la concentració esportiva d'Almenara
  • La reserva de taula gratuïta per al sopar de “pa i porta” estarà oberta fins al dijous 27

MÉS FOTOS
Més de 400 persones participaran en la concentració esportiva d'Almenara - (foto 2)

Un total de 400 persones s'han inscrit per a participar en les activitats previstes per a la concentració Esportiva d'Almenara que se celebrarà el dissabte 29 d'abril en la localitat i en la qual es realitzarà una mostra de les activitats esportives locals, a la qual seguiran un sopar de “pa i porta” i actuacions musicals. Una vegada tancat el període d'inscripció per a la concentració i reserva de samarretes commemoratives, destacar que si encara hi ha alguna persona interessada podrà inscriure's en els grups i activitats amb places disponibles, però ja no tindrà la samarreta commemorativa.

D'altra banda, fins al dijous 27 segueix obert el termini per a les inscripcions gratuïtes en el sopar de “pa i porta” que se celebrarà posteriorment, amb l'objectiu de poder sol·licitar des de l'ajuntament les cadires i taules necessàries per a aquest. La reserva es realitzarà en la Regidoria d'Esports. Al mateix temps recordar que l'assistència als espectacles musicals també serà gratuïta i amb accés lliure.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent,  ha destacat que “un any més ens unirem en una vesprada per a gaudir d'una jornada de germanor, convivència i pràctica esportiva en conjunt per a gent de totes les edats”. A més “culminarem el dia de germanor esportiva amb un sopar de “pa i porta” i una vetlada musical per a tots els gustos, a la qual pot assistir tot aquell que ho desitge”.

Les activitats esportives, com de costum, es realitzaran el dissabte 29 d'abril en el Recinte Firal i s'aniran desenvolupant gradualment entre les 17 i les 20 hores, per a donar pas després al sopar i vetlada musical que es desenvoluparà en el mateix espai.

Enguany destaca la novetat d'un circuit d'educació viària dirigit a totes les edats, que se sumarà al retorn de l'exhibició de zumba. També hi haurà demostracions de la gimnàstica de la Tercera Edat, entrenament funcional, ciclisme de sala, freestyle, crossfit, multiesport, futbol, gimnàstica aeròbica, pilota valenciana, hapkido, escacs i jocs tradicionals.

Pel que respecta a la vetlada musical, començarà a les 22 hores amb Efraín Castelló, per a continuar a la mitjanit amb Generación Z, i culminar a partir de les 2 de la matinada amb DJ Serrano i DJ Kilian amb “Yo fui a la Mina”. El servei de barra estarà a càrrec dels Quintos i Quintes dels 27 anys.

Pujar