6 de juliol de 2020 6/7/20

El Paratge dels Estanys d'Almenara estrena nova senyalització informativa

El Paratge dels Estanys d'Almenara estrena nova senyalització informativa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Paratge dels Estanys d'Almenara estrena nova senyalització informativa - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara ha instal·lat una nova senyalització en la porta d'accés al Paratge dels Estanys amb l'objectiu, no solament d'identificar el paratge sinó de recordar una sèrie de "normes bàsiques" de convivència entre totes les persones que acudeixen a aquesta zona natural segons ha explicat el regidor de Turisme, Joan Pau Roig. Amb l'objectiu que la gent "recorde què es pot i què no es pot fer" i que "respecte el lloc, així com a les altres persones que allí es troben".

  En la nova senyalització es recorden temes com la prohibició de motos, les bicicletes, no acampar ni fer foc fora de la zona habilitada, i una altra sèrie d'observacions. Cal assenyalar que el suport del senyal ha sigut realitzat en fusta per la brigada municipal mantenint la línia de senyalització del paratge.

  D'aquesta manera continuen completant-se la senyalització i les accions de millora en l'emblemàtic paratge com la seua adaptació a la ruta inclusiva, la zona de pic-nic, paellers, bancs i altres punts que s'han anat remodelant i millorant últimament.

   

  Pujar