elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem

Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem
  • Roberto Jiménez i Ana Martínez vencen en l'Sprint al Castell

Prop de 450 atletes han participat aquest matí en la XII edició de l'Almenara XTREM que comprenia dues proves de muntanya, la clàssica Almenara XTREM amb un recorregut de 17 quilòmetres i un desnivell positiu de 700 metres i l'Sprint al Castell amb una distància de 8 quilòmetres i un desnivell positiu de 300 metres.

Pel que respecta a la XII Almenara XTREM, la victòria absoluta ha sigut per a l'atleta del Matarraña Team, Nahum Calaceit Pastor amb un registre d'1.30:24, mentre que la victòria en la categoria absoluta femenina l'ha aconseguida Tamara García Celda del C.A. Residència Cantallops amb un temps de 2.08:16.
La segona i tercera posició absoluta masculina ha sigut per a dos atletes locals del club organitzador, de l'Almenara XTREM, com són Darío Cardona Fernández amb un temps d'1.33:55 i Javier Gómez Paradís amb un registre d'1.36:42.

Per part seua, Nuria Sánchez Hernández (Trilavall) ha aconseguit la segona plaça en la categoria absoluta femenina amb un temps de 2.09:58, mentre que ha quedat tercera Rosalina Siguero Correia del Mur I Castell-Tuga amb un temps de 2.10:09.

Pel que respecta a la categoria sènior, les victòries han sigut per a Toñi Urbán Carvajal (Solivo Team) i Aitor Gil Izquierdo (Edeta Lliria). En les categories de veteranes ha guanyat Santa Carot Marín (Saltamartí) en l'A, Beatriz García Perelló (Trail Morvedre) en la B, i Rosa Martínez González (C.A. Vila-real) en la C. Pel que respecta als veterans, la victòria en la categoria A ha sigut per a Sergio Llinares Ortolá (ERun365), en la B, Sergio Lázaro (Amics del Clot de Borriana) i Edelmiro Argibay Sanmartín en la C.

Pel que respecta als locals, el podi masculí ha sigut per a David Sánchez Gallardo, Roberto Llopis Delapuerta, i José Miguel San Lucas Pérez, tots ells del XTREM Almenara. Quant al podi femení, la victòria ha sigut per a Montse Fortuny Fortuny, seguida de Tania Mateos Gallardo (XTREM) i Pilar Forner Bayarri (*XTREM).

SPRINT AL CASTELL

Quant a la prova del Sprint al Castell, la victòria absoluta ha correspost a Roberto Jiménez Cloquell (Trail Morvedre) amb un crono de 45:18, mentre que la victòria absoluta femenina ha sigut per a Ana Martínez Sánchez, del Club Esportiu Cor i Muntanya de Puçol, amb un registre de 56:33.

En segona posició masculina ha entrat en meta Manuel Catalá López (Castell de Serra) amb un temps de 45:30 i en tercera posició, Miguel Ángel Duplas Mateos del Xibeca Trail amb un crono de 45:36. Pel que respecta a la segona posició femenina, ha sigut per a Mónica Lara amb un temps de 56:51 i la tercera per a Marta Martín Rodríguez amb un crono d'1.00:34.

Quant a la categoria local, la primera classificada ha sigut Ernestina Aguilar Fenollosa, mentre que el primer classificat ha sigut Francisco Gabriel Monteagudo Pite, tots dos del Club XTREM Almenara.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha volgut destacar que “hui hem tingut una gran festa de l'esport a Almenara gràcies a la gran labor del club Almenara XTREM, que és capaç d'organitzar un esdeveniment esportiu tan important on no sols es bolca el club, sinó també els voluntaris, col·laboradors, patrocinadors, l'ajuntament i personal municipal, policia, protecció civil, mitjans sanitaris…, en definitiva tot un poble en pro de l'esport i d'acollir als i les atletes participants en un esdeveniment que podem realitzar gràcies a les nostres muntanyes, i que porta el nom d'Almenara per tots els confins de les proves atlètiques”.

 

MÉS FOTOS
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 2)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 3)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 4)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 5)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 6)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 7)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 8)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 9)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 10)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 11)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 12)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 13)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 14)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 15)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 16)
Nahum Calaceit i Tamara García guanyen la XII Almenara Xtrem - (foto 17)
Pujar