21 de setembre de 2020 21/9/20

Mireia Vives i Borja Penalba protagonitzen un concert solidari a benefici de Bucràalmenara

Mireia Vives i Borja Penalba protagonitzen un concert solidari a benefici de Bucràalmenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mireia Vives i Borja Penalba protagonitzen un concert solidari a benefici de Bucràalmenara - (foto 2)

  Els valencians Mireia Vives i Borja Penalba protagonitzaran demà en el Centre Municipal de Cultura un concert solidari amb l'objectiu de recaptar fons per a col·laborar amb les caravanes destinades al poble sahrauí, acte organitzat per Bucràalmenara. La cita serà a les set de la vesprada.

  Des de Bucràalmenara, María Peña, ha destacat que "amb aquest acte continuem les nostres activitats per a recolzar al poble sahrauí que està passant-ho tan mal en els campaments de refugiats i que necessiten tota la nostra ajuda". Així "continuem des de la nostra associació i gràcies als veïns d'Almenara col·laborant amb les caravanes d'aliments i infraestructures cap a aquells campaments de refugiats que tant ho necessiten".

  Destacar que Vives i Penalba presentaran a Almenara el seu concert "Cançons de fer Camí" que tants èxits els ha reportat i en el qual a més de temes propis solen interpretar cançons versionades de poemes de Maria Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés, Joanjo Garcia, Joan Vergés, Ovidi Montllor o Bob Dylan.

  Destacar que Borja Penalba entre uns altres ha treballat amb cantants de la talla de Maria del Mar Bonet, Lluis Llach, Feliu Ventura, Marc Parrot, Elena Gadel, Obrint Pas o Andreu Valor. Per la seua banda, Mireia Vives, va començar amb Bakanal i va continuar després durant 10 anys amb Rapsodes. Després va col·laborar amb Andreu Valor, Tomàs dels Sants o Atupa.

  Destacar que les activitats de Bucràalmenara aquesta temporada es van iniciar recentment amb la Fira del Llibre Solidari, continuen amb el concert i es perllongaran durant l'estiu amb fires de llibre solidari de segona mà en el mercat estival de la Platja Casablanca d'Almenara.

  Pujar