elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El mercat municipal d'Almenara reparteix bosses reutilitzables als seus clients

El mercat municipal d'Almenara reparteix bosses reutilitzables als seus clients
  • La iniciativa s'emmarca dins de la campanya municipal  “menys plàstic, més mercat, més poble”

MÉS FOTOS
El mercat municipal d'Almenara reparteix bosses reutilitzables als seus clients - (foto 2)
El mercat municipal d'Almenara reparteix bosses reutilitzables als seus clients - (foto 3)
El mercat municipal d'Almenara reparteix bosses reutilitzables als seus clients - (foto 4)

Després de les obres de remodelació i millora, la instal·lació del wi-fi, així com la nova imatge i logotips dissenyats pel prestigiós estudi Juárez Casanova, l'Ajuntament d'Almenara ha iniciat una nova campanya amb l'objectiu de continuar potenciant el Mercat Municipal de la localitat sota el lema “Menys plàstic, més mercat, més poble”.

En aquest cas l'aposta  segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Turisme i Comerç, Juan Cruces, uneix tant la promoció “del nostre mercat municipal que presenta els millors productes, així com el medi ambient” perquè “hem buscat unir tots dos àmbits i premiar la fidelitat i confiança dels clients del Mercat Municipal amb unes borses reutilitzables amb la imatge del mercat que s'entregaran en fer la compra”. Al mateix temps també s'ha entregat als comerciants un davantal amb el logotip del mercat perquè puguen portar-lo en els seus llocs. D’aquesta manera es promociona el mercat i a la vegada es promou la sostenibilitat.

Aquesta acció se sumarà a altres propostes futures de l'equip de govern per a continuar millorant el Mercat Municipal, igual que potenciant i promocionant els seus productes, sempre frescos i de gran qualitat.

Pujar