elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Estiu Jove d'Almenara tindrà paddle surf, caiac, surf i dansa urbana

L'Estiu Jove d'Almenara tindrà paddle surf, caiac, surf i dansa urbana
  • Fins al 20 de juny estarà obert el període de preinscripcions per a participar en les activitats proposades

 

L'Ajuntament d'Almenara ha presentat la programació de l’Estiu Jove 2024 que començarà el 3 de juliol i es desenvoluparà fins al 8 d'agost els dimecres i dijous a la vesprada. Hi haurà un taller de dansa urbana durant quatre dimecres, mentre que els dijous hi haurà sis sessions d'activitats aquàtiques, que seran paddle surf, caiac o surf, depenent de l'estat de la mar. Les propostes estan dirigides a joves d'11 a 25 anys.

Les activitats aquàtiques (paddle surf, caiac o surf) es realitzaran els dijous 4, 11, 18 i 25 de juliol, i també l'1 i 8 d'agost de 17.00 a 18.30 hores. Tindran un preu de 18 euros per sessió. Hi haurà un regal d'una samarreta per als qui s'inscriguen a 4 sessions. Cada sessió es realitzarà si compta amb un mínim de 20 participants.

D'altra banda, els tallers de dansa urbana es duran a terme en el Parc Municipal els dimecres 3, 10, 17 i 24 de juliol de 19.30 a 21 hores amb un preu conjunt de 30 euros per les quatre sessions. L'activitat es realitzarà sempre que hi haja un mínim de 10 persones inscrites.

PREINSCRIPCIONS I INSCRIPCIONS

Les preinscripcions per a participar en les activitats de l’Estiu Jove es podran realitzar fins al 20 de juny a través del formulari en línia que estarà disponible en les xarxes socials, o bé en el Casal Jove de dilluns a divendres de 9.30 a 15 hores, així com el dimecres 19 de juny de 17 a 19 hores.

Una vegada realitzada la preinscripció prèvia, s'obrirà el període per a formalitzar la inscripció, que serà en el Casal Jove del 21 al 28 de juny en horari de 9 a 14 hores. També s'habilitarà per a les inscripcions la vesprada del dimecres 26 de juny de 17 a 19 hores.

Pujar