elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Estiu Esportiu d'Almenara tindrà classes de beach fitness, spinning, jumper by aerower, freestyler i latin dance fit

L’Estiu Esportiu d'Almenara tindrà classes de beach fitness, spinning, jumper by aerower, freestyler i latin dance fit
  • A partir del pròxim dilluns s'obrirà el període per a inscriure's per a realitzar les activitats

A partir del pròxim dilluns, 17 de juny, estaran obertes les inscripcions per a les activitats de l’Estiu Esportiu propostes des de la Regidoria d'Esports, que es desenvoluparan al llarg dels mesos de juliol i agost.

Una de les apostes d'enguany és el Beach Fitness per a majors de 14 anys que es desenvoluparà al Parc de Calistenia situat al carrer La Fillola de la Platja Casablanca. Es realitzaran 13 sessions amb un preu global de 15 euros. Les persones participants podran triar entre dos horaris, els dilluns i dimecres de 8 a 9 del matí, o els dimarts i dijous de 7 a 8 de la vesprada. Les persones interessades podran informar-se i inscriure's en la regidoria d'Esports situada en el Molí d’Arròs.

També en el Molí d’Arròs es realitzaran les inscripcions per a les tradicionals classes d’spinning per a majors de 16 anys, que tindran un preu de 20 euros que inclou els mesos de juliol i agost. Hi haurà també dos horaris a triar, els dilluns i dimecres de 19.30 a 20.30 hores o els dimarts i dijous de 7.30 a 8.30 del matí. Es desenvoluparan en el Poliesportiu Municipal d'Almenara.

En l'aparcament del Carrer Costa del Sol (Platja Casablanca) s'impartiran els dimecres de 20 a 21 hores les classes de Jumple by Aerower (botes de rebot) per a majors de 5 anys, així com el Freestyler per a majors de 10 anys cada dimarts i dijous de 20 a 21 hores. Totes les persones interessades a informar-se i inscriure's per a aquestes dues activitats poden acudir a la web www.vanityfit.com  o trucar al telèfon 637 75 29 81.

Finalment, com a novetat enguany s'incorpora a la programació el Latin Dance Fit que s'impartirà cada dilluns de 20 a 21 hores en l'aparcament del Carrer Costa del Sol de la Platja Casablanca. Les persones interessades podran apuntar-se i inscriure's trucant al telèfon 691 05 94 49.

Pujar