26 de gener de 2020 26/1/20

L'espectacle Frank Motor Show arriba al Recinte Firal d'Almenara

L'espectacle Frank Motor Show arriba al Recinte Firal d'Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'espectacle Frank Motor Show arriba al Recinte Firal d'Almenara - (foto 2)
  L'espectacle Frank Motor Show arriba al Recinte Firal d'Almenara - (foto 3)
  L'espectacle Frank Motor Show arriba al Recinte Firal d'Almenara - (foto 4)
  L'espectacle Frank Motor Show arriba al Recinte Firal d'Almenara - (foto 5)
  L'espectacle Frank Motor Show arriba al Recinte Firal d'Almenara - (foto 6)

  El Recinte Firal d'Almenara acollirà aquest cap de setmana l'espectacle del motor denominat “Frank Motor Show” realitzat per especialistes de doblatge d'escenes de cinema i televisió amb vehicles. En l'espectacle es podran veure maniobres de precisió, cotxes circulant a dues rodes, virolles controlades i sincronitzades, aparcaments impossibles, escenes amb foc, els grandiosos monster trucks, sense oblidar els cotxes còmics i l'apartat infantil amb els protagonistes de Cars, amb Rayo McQueen.

  L'espectacle amb una gran presència nacional i internacional arriba enguany per primera vegada a la Comunitat Valenciana triant la localitat d'Almenara com una de les seues destinacions per a demostrar les habilitats amb els vehicles, que s'han pogut observar en el Hormiguero d'Antena 3, o en multitud de pel·lícules. De fet, els especialistes de Frank Motor Show han participat en el rodatge de “Terminator 6” que s'estrenarà enguany als cinemes.

  Les sessions de l'espectacle estan programades per al dissabte 23 de febrer a les 6 de la vesprada i el diumenge 24 de febrer tant a les 12 del migdia com a les 6 de la vesprada. Les entrades es vendran en la taquilla habilitada en el recinte firal a un preu de 10 euros.

   

   

  Pujar