27 de novembre de 2020 27/11/20

L'Escola de Nadal d'Almenara obri per primera vegada en el CEIP Juan Carlos I

L'Escola de Nadal d'Almenara obri per primera vegada en el CEIP Juan Carlos I - (foto 1)
  • Més de 60 xiquets i xiquetes participen de l'oferta lúdica i d'oci escolar nadalenca

Per primera vegada el CEIP Juan Carlos I d'Almenara ha acollit la renovada Escola de Nadal de la localitat que en aquesta edició fusiona les activitats que durant aquests dies es realitzaven tant en el centre com en el Casal Jove. Més de 60 xiquets i xiquetes d'Almenara participaran durant els pròxims dies de la proposta titulada "Un Nadal Divertit" en el qual segons edats es realitzaran tallers de música, audiovisual que tindrà una segona versió en anglès, Lipdub, expressió corporal, videojocs, jornades esportives, gimcana, contacontes, cuina, treballs manuals, tot enfocat al Nadal". A més per a finalitzar hi haurà una fira solidària.

La regidora de Joventut, Terebel Galiano, espera que "tots els xiquets i xiquetes d'Almenara puguen gaudir de les activitats que s'han programat per a aquests dies de vacances, amb l'objectiu que aprenguen valors com la convivència, la tolerància, l'amistat i el respecte". A més també ha destacat l'èxit de la nova aposta perquè "en unificar les propostes existents fins ara, estem donant un servei major per a conciliar la vida laboral i familiar aquestes festes". cal recordar que la nova proposta està organitzada des del Casal Jove amb la col·laboració de l'AMPA del CEIP Juan Carlos I.

Finalment recordar que per a la celebració de l'Escola de Nadal, l'Ajuntament d'Almenara ha contractat a sis monitors i monitores de la borsa de treball creada per a les activitats d'oci i educatives que es realitzen en el municipi. La coordinació correspon al personal del Casal Jove que també formarà part de l'equip.

Pujar