17 d’octubre de 2019 17/10/19

L´Escola de Música Moderna d´Almenara realitza una setmana de portes obertes amb classes gratuïtes

L´Escola de Música Moderna d´Almenara realitza una setmana de portes obertes amb classes gratuïtes - (foto 1)
  • Demà celebraran el final de curs amb el tradicional festival “l’EMMA al carrer”

MÉS FOTOS
L´Escola de Música Moderna d´Almenara realitza una setmana de portes obertes amb classes gratuïtes - (foto 2)
L´Escola de Música Moderna d´Almenara realitza una setmana de portes obertes amb classes gratuïtes - (foto 3)
L´Escola de Música Moderna d´Almenara realitza una setmana de portes obertes amb classes gratuïtes - (foto 4)
L´Escola de Música Moderna d´Almenara realitza una setmana de portes obertes amb classes gratuïtes - (foto 5)
L´Escola de Música Moderna d´Almenara realitza una setmana de portes obertes amb classes gratuïtes - (foto 6)

L’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA) començarà demà les activitats fi de curs que incorporaran la novetat de les jornades i classes de portes obertes a partir del dilluns, que es prolongaran durant tota la setmana vinent.

La primera parada del gran fi de curs de l'EMMA serà demà dissabte a partir de les set i mitja de la vesprada amb una nova edició més de “l’EMMA al carrer” que se celebrarà en la Plaça de la Constitució (Agüelets) a partir de les set i mitja de la vesprada. Allí els alumnes (xiquets i majors) demostraran les seues habilitats a través dels combos i grups. A més com a novetat la batucada de l'EMMA es mesclarà amb el cor dirigit per Marta Lapuerta per a la samba, segons ha destacat el director de l’EMMA, Lluis Granell.

Però enguany a la fi de curs se li suma la primera edició de les jornades de portes obertes de l’EMMA. Una setmana on qui vulga podrà conéixer el tipus de classes que es donen durant el curs i és més, assistir a classes gratuïtes per a veure si els agraden, i és més en cas de dubte,  triar instrument, tal com ha explicat Granell. Les classes van dirigides tant a xiquets com a majors.

Així es podran assistir a les classes de cor, guitarra, bateria, sota elèctric, percussió llatina, percussió corporal, batucada, improvisació i entrenament auditiu, o combos.  Al que se sumaran les novetats per a aquest pròxim curs com  “música i moviment”, “música en família”, les classes de piano amb Eduard Marquina (dimecres), el taller de rap per a majors de 10 anys amb  Alfons el “Büe”, un dels principals rapers valencians (será divendres), les classes de cant modern amb Ximo Beri que seran dijous i divendres, o l'estimulació musical per a bebés a partir de sis mesos, que completarà l'oferta per al pròxim curs.

Les classes gratuïtes de totes aquestes matèries s'impartiran en la seu de l'EMMA, situada en l'antic edifici de l'ajuntament d'Almenara, lloc on les persones interessades a acudir a aquestes classes gratuïtes podran inscriure's i reservar horari per a aquestes, així com conéixer hores i disponibilitats. També s'ha habilitat un telèfon d'informació i inscripció que és el 694 471 122.

ocultar
L´Escola de Música Moderna d´Almenara realitza una setmana de portes obertes amb classes gratuïtes
Pujar