elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola d'Estiu d'Almenara comença dilluns amb més d'un centenar d'inscrits

L'Escola d'Estiu d'Almenara comença dilluns amb més d'un centenar d'inscrits
  • Les activitats es desenvolupen en la zona d'infantil del CEIP Juan Carlos I

MÉS FOTOS
L'Escola d'Estiu d'Almenara comença dilluns amb més d'un centenar d'inscrits - (foto 2)

Més d'un centenar de xiquets i xiquetes s'han inscrit per a començar a partir del pròxim dilluns l'Escola d'Estiu d'Almenara que es desenvoluparà en l'àrea d'infantil del CEIP Juan Carlos I fins al 31 de juliol pròxim. Enguany els pirates i els mars seran els protagonistes de la programació preparada, en la qual els xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys podran navegar en un món "d'aventures, diversió i aprenentatge per a totes les edats", que s'ha preparat des del Casal Jove de la localitat, segons ha explicat la regidora de Joventut Terebel Galiano. Un any més serà el personal del Casal Jove juntament amb els monitors i monitores de la borsa d'ocupació creada per a a aquest efecte els que s'encarreguen dels tallers i activitats.

Al llarg del mes es desenvoluparan moltíssimes activitats adaptades als segments d'edat corresponents. Així se succeiran les gimcanes, els jocs esportius, la festa holly run, miniolimpiades, cinema, tallers de ball, manualitats, cuina, còmics, samarretes, perles hamma, estimulació i relaxació, així com també contacontes i tot açò completat amb el reforç escolar per als escolars de primària.

Però a més enguany s'han programat una sèrie d'activitats especials que complementen la programació. Així els divendres 6,20 i 27 de juliol es realitzaran jocs en el poliesportiu i en la piscina, amb el que caldrà anar a l'Escola d'Estiu amb el vestit de bany, tovallola, calçat adequat, crema i roba per a canviar-se després. També destaca l'excursió que es realitzarà el divendres 13 de juliol al Complex Turístic La Pinada de Gilet, així com l'acampada nocturna en el col·legi per a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys que se celebrarà entre el divendres 27 i el dissabte 28 de juliol on es farà la cerca del tresor pirata. Ací els participants hauran de portar-se la llanterna o sacs de dormir entre altres estris. Finalment, el dia 31 hi haurà una gran festa de clausura amb la música i l'animació de Rebombori Cultural.

Pujar