1 d’octubre de 2020 1/10/20

L’EMMA celebra el concert del seu cinquè aniversari

L’EMMA celebra el concert del seu cinquè aniversari - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’EMMA celebra el concert del seu cinquè aniversari - (foto 2)

  L’Escola de Música Moderna d'Almenara (EMMA) va celebrar ahir el seu concert final de curs en el qual van participar més de 70 alumnes i alumnes al costat de professors i alguns pares que han començat enguany els seus estudis musicals. L’EMMA va sorgir fa cinc anys per a donar continuïtat al projecte de l’Estany’s Band i ampliar els ensenyaments que s'ofereixen en el CEIP Juan Carlos I en l'àmbit de la música moderna. L’EMMA està recolzada per l'Ajuntament d'Almenara i la Conselleria d'Educació.

  El concert va començar amb la batucada, una de les noves incorporacions a l’EMMA, per a prosseguir pels diversos grups i combos oferint un repertori de 16 peces en total. Cal destacar que l’EMMA té alumnes des de cinquè de primària fins a batxillerat, i fins i tot enguany ja compta amb adults. L’EMMA està dirigida per Lluis Granell i compta amb Manel Chust i Eva Gómez com a professors de les matèries que s'imparteixen.

  Cal assenyalar que una vegada tancada la temporada, ja comença a preparar-se la següent que començarà el 3 d'octubre, no obstant açò, el període d'inscripció serà del 12 al 28 de juny i el de matrícula del 18 al 23 de setembre. El curs que ve arribaran noves assignatures com la de tècnica vocal i cant modern de la mà d'Eva Gómez, o el taller d'improvisació per a instruments de vent, amb Claudi Ferrer. Aquestes se sumaran a les de guitarra elèctrica, bateria, baix elèctric, batucada, combos i l'ensenyament d'adults. El director de l’EMMA, Lluis Granell, ha agraït a tots la seua participació i col·laboració, esperant que continue el creixement de l'escola dia a dia.

   

   

  Pujar