11 d’agost de 2020 11/8/20

L'app de l'Ajuntament d'Almenara incrementa els seus serveis

L'app de l'Ajuntament d'Almenara incrementa els seus serveis - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'app de l'Ajuntament d'Almenara incrementa els seus serveis - (foto 2)

  L'APP de l'Ajuntament d'Almenara ha incrementat recentment les seues funcions i ha incorporat una opció que permetrà als veïns o visitants comunicar de manera directa al consistori les incidències que puguen trobar-se en la localitat, amb l'objectiu de "conèixer-les d'una manera més ràpida i així poder actuar per a intentar resoldre-les al més prompte possible" segons ha explicat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez.

  En aquest cas, dins de les opcions de l'APP municipal hi ha una que es titula incidències, que en punxar en ella s'obri automàticament la càmera per a poder realitzar la fotografia de la incidència que s'envia directament al consistori. A més també es fixa l'opció de realitzar una explicació i aportar més detalls. Pérez ha demanat als veïns i veïnes que "participen i que ens indiquen les incidències per a poder actuar i així col·laborar amb el consistori a millorar Almenara".

  A més en l'APP també comprèn una guia telefònica dels centres d'interès local (edificis municipals, centres de salut, farmàcies..etc), una guia de comerços i empreses amb la possibilitat de contactar directament amb ells, plens, ordenances, bàndols o notícies d'interès. L'aplicació ha sigut desenvolupada íntegrament pel personal de l'Ajuntament d'Almenara i es pot descarregar des de la web municipal www.almenara.es

  Pujar