29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP lamenta la persecució de l'alcaldessa d'Almenara a una funcionària per a evitar més imputacions

El PP lamenta la persecució de l'alcaldessa d'Almenara a una funcionària per a evitar més imputacions - (foto 1)
  • Els populars adverteixen de la gravetat d'haver intentat liquidar la carrera d'una funcionària de l'Estat per haver denunciat uns fets que la Justícia investiga

La presidenta del Partit Popular a Almenara, Alicia Bañuls, ha lamentat avui la persecució que l'alcaldessa socialista està duent a terme per a evitar ser investigada. L'alcaldessa del PSOE, amb cinc imputacions ja, ha intentat liquidar a la secretària municipal amb un expedient que apartava a la funcionària de l'Estat del seu treball però que l'Estat ha rebutjat.

Es tracta d'un informe cuinat per un alt càrrec de la Generalitat i destacat socialista, Antonio Such, i l'alcaldessa, els qui han intentat desacreditar a la funcionària després de demanar a la Justícia que investigués presumptes trames corruptes de l'alcaldessa.

Per a Bañuls “és una vergonya la manera d'actuar del PSOE que es creuen impunes i aquest arxiu contra la sanció a la funcionària evidencia que és una persecució i una venjança per haver imputat a l'alcaldessa”.

La presidenta popular ha reclamat la dimissió de l'alcaldessa que acumula cinc imputacions pels seus presumptes tripijocs amb el també imputat Vicente García Nebot, director general d'Urbanisme a qui la Justícia ha imputat i està investigant per una presumpta trama de cobraments que té el seu gènesi a l'Ajuntament d'Almenara.

Alicia Bañuls ha recordat que “és la Justícia qui ha assegut a l'alcaldessa en la banqueta, no el PP i nosaltres l'única cosa que demanem és que s'actuï en conseqüència”.

Pujar