elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “L'alcaldessa d'Almenara declara aquest dillluns a Nules per un presumpte delicte de falsificació”

PP: “L'alcaldessa d'Almenara declara aquest dillluns a Nules per un presumpte delicte de falsificació”
  • El Partit Popular d'Almenara lamenta que “la localitat veja entelada la seua imatge per una alcaldessa que passa més temps en els jutjats que a l'ajuntament”

L'alcaldessa d'Almenara, la socialista Estíbaliz Pérez, està cridada a declarar aquest pròxim dilluns 25 d'octubre en el Jutjat d'Instrucció número 2 de Nules per un presumpte delicte de falsificació de documents públics. Ho està al costat del director general d'Urbanisme i mà dreta de Ximo Puig, Vicente García Nebot, que haurà de declarar el dimecres 27 d'octubre.

Des del Partit Popular d'Almenara lamenten que “la imatge de l'alcaldessa entele a una població que treballa cada dia per a assegurar el seu futur i guanyar en oportunitats”. En aquest sentit, assenyala Alicia Bañuls, presidenta del PP local, “resulta lamentable que la màxima representant municipal siga notícia periòdicament per la crida de la Justícia, perquè aquesta no és la primera vegada que Estíbaliz Pérez està imputada per un presumpte delicte”.

“Confiem que la Justícia actue i s'esclarisquen tots els procediments pels quals Nules ha citat a la primera edil, perquè Almenara hauria de ser notícia per l'arribada d'inversions, projectes i futur per a la localitat. Mai pels tripijocs que un Jutjat ha considerat que han de ser objecte d'investigació i que han provocat la imputació de l'alcaldessa”.

En aquest sentit, el PP, que també ha sol·licitat personar-se en la causa contra l'alcaldessa i el director general d'Obres Públiques, “desitgem que aquesta imputació que afecta la màxima autoritat municipal no entorpisca la gestió d'un municipi per al qual hui continuem reclamant ajudes i inversió que permeten apostar pel teixit econòmic local i generen ocupació enfront de la xacra de l'atur. Una desocupació que afecta en l'actualitat a 285 veïns”, adverteix la presidenta local del PP a Almenara.

Cal assenyalar que la imputació de Estíbaliz Pérez, es dirigeix contra una alcaldessa que a més exerceix el càrrec de secretària d'Organització del PSPV a la província de Castelló. Al costat d'ella, la Justícia també investigarà al protegit del president de la Generalitat Valenciana, Vicente García Nebot. Actual director general d'Urbanisme, García Nebot ha sigut contractat en innombrables ocasions per l'alcaldessa a Almenara per a prestar serveis en matèria d'Urbanisme. Contractes que ara investiga la Justícia sobre un dirigent socialista que el conseller de Política Territorial manté en el càrrec per mandat exprés de Ximo Puig.

Pujar