elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara remodela el pati de l'alumnat d'1 i 2 anys de l’Escola Infantil Municipal

L'Ajuntament d'Almenara remodela el pati de l'alumnat d'1 i 2 anys de l’Escola Infantil Municipal
  • S'han instal·lat nous jocs infantils i s'ha canviat la gespa, entre altres actuacions

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Almenara remodela el pati de l'alumnat d'1 i 2 anys de l’Escola Infantil Municipal - (foto 2)

La Brigada Municipal d'Obres i Serveis de l'Ajuntament d'Almenara ha escomés les obres de remodelació i millora del pati que utilitza l'alumnat d'entre 1 i 2 anys de l’Escola Infantil Municipal d'Almenara. En l'actuació, a més de realitzar diverses millores, s'han instal·lat nous jocs infantils per a l'alumnat. També s'ha canviat la gespa del pati.

D'altra banda, aquesta vesprada de 16.30 a 18 hores es realitzarà la segona jornada de portes obertes de l’Escola Infantil Municipal. La finalitat serà ensenyar les instal·lacions i resoldre els dubtes referent a horari, funcionament, menjador o metodologia educativa que puguen sorgir a les persones interessades a matricular a les seues filles o fills en el centre educatiu municipal.

Matrícula Curs 2024-2025

D'altra banda, el període de matrícula per a l’Escola Infantil Municipal per al pròxim curs 2024-2025 començarà dijous que ve, 30 de maig, i estarà obert fins al 6 de juny amb un horari de 14.00 a 16.00 hores. Durant aquestes jornades s'entregarà la documentació pertinent a completar per les famílies. El centre educatiu posteriorment es posarà en contacte amb les persones sol·licitants per a formalitzar aquesta matrícula.

Pujar