27 de setembre de 2020 27/9/20

L'Ajuntament d'Almenara posa en marxa el servei de socorrisme de la platja Casablanca

L'Ajuntament d'Almenara posa en marxa el servei de socorrisme de la platja Casablanca - (foto 1)
  • També s'incorporen hui quatre controladors d'activitats en la zona marítima

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Almenara posa en marxa el servei de socorrisme de la platja Casablanca - (foto 2)

L'Ajuntament d'Almenara ha posat en marxa hui el servei de socorristes de la Platja Casablanca per a aquest estiu que conclourà el diumenge 6 de setembre. En total són 14 socorristes els que s'encarregaran per torns a vetlar pels banyistes que acudisquen dia a dia a la platja Casablanca. L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha recordat que un any més el servei de socorrisme de la platja d'Almenara és municipal, és a dir de gestió directa, recordant “l'aposta de l'equip de govern d'oferir directament els serveis dins de l'aposta per la gestió pública dels serveis”.

A més a partir del pròxim 1 de juliol s'incorporarà a les tasques de vigilància de la platja i control d'aforament un dron, que servirà d'ajuda al dispositiu dels socorristes de la localitat, sumant-lo als mitjans existents.  També recalcar que enguany, degut a l'efecte dels temporals, les casetes de control de socorrisme i platges accessibles s'han hagut de traslladar més al sud de la Platja, a una zona amb millors accessos.

CONTROLADORS DE PLATGES

A més, a partir de hui i durant tot l'estiu hi haurà quatre controladors de platja contractats directament per l'Ajuntament d'Almenara, que recorreran el passeig marítim i zona de platja amb l'objectiu de controlar les activitats que es puguen organitzar des de l'ajuntament aquest estiu i evitar les aglomeracions durant aquest estiu.

Pujar