elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara obri el segon parc de cal·listènia de la localitat

L'Ajuntament d'Almenara obri el segon parc de cal·listènia de la localitat
  • Es troba al carrer Corona i se suma al situat al carrer Fillola de la Platja Casablanca

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Almenara obri el segon parc de cal·listènia de la localitat - (foto 2)
L'Ajuntament d'Almenara obri el segon parc de cal·listènia de la localitat - (foto 3)
L'Ajuntament d'Almenara obri el segon parc de cal·listènia de la localitat - (foto 4)

L'Ajuntament d'Almenara ha obert una àrea per a la pràctica de la cal·listènia al carrer Corona de la localitat, davant del Parc de la Canal amb la finalitat de continuar ampliant les zones esportives i de jocs en la localitat destinades a fomentar la vida saludable. El nou parc de cal·listènia, que ha suposat una inversió municipal de 5.000 euros, es troba al costat del gimnàs a l'aire lliure per als majors.

El parc de cal·listènia del carrer Corona és el segon de la localitat, ja que se suma al que està situat al carrer Fillola de la Platja Casablanca que es va instal·lar l'any passat, i que compta amb una notable acceptació.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que “amb el segon parc de cal·listènia, aquest en el nucli urbà d'Almenara, continuem apostant per fomentar la vida saludable i l'esport, un dels objectius de l'equip de govern”. “D'aquesta manera- segons ha explicat l'edil- atenem la demanda existent d'aquesta mena de zones esportives a l'aire lliure”. Lorenzo Vicent, ha assenyalat que “gradualment, anirem ampliant les zones de cal·listènia, així com de gimnasos a l'aire lliure”.

Pujar