elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara limitarà de l'1 de juliol al 31 d'agost l'horari de les obres que puguen causar molèsties al veïnat

L'Ajuntament d'Almenara limitarà de l'1 de juliol al 31 d'agost l'horari de les obres que puguen causar molèsties al veïnat
  • Únicament podran realitzar-se entre les 8 del matí i les 3 de la vesprada de dilluns a divendres (excepte festius)

 

L'Ajuntament d'Almenara limitarà de l'1 de juliol al 31 d'agost mitjançant un decret els horaris de les obres i actuacions que puguen causar molèsties als veïns i veïnes pels sorolls que produeixen. Aquesta limitació será tant per al nucli urbà com per a la Platja Casablanca.

Les activitats i obres que causen sorolls només podran realitzar-se entre les 8 del matí i les 15 hores de dilluns a divendres (excepte festius), per la qual cosa no podran dur-se a terme a partir d'aquest horari. Tota obra i activitat que no cause molèsties als veïns i veïnes, podrà fer-se en qualsevol horari.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “amb aquest decret volem facilitar la convivència i descans dels veïns i veïnes d'Almenara al llarg de l'estiu a través de la regulació dels horaris de les obres o activitats que puguen ocasionar sorolls”.

Pujar