elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara fomenta el reciclatge entre els xiquets de la localitat

L'Ajuntament d'Almenara fomenta el reciclatge entre els xiquets de la localitat
  • Hui s'han realitzat activitats en l’Escola d’Estiu i en les Jornades Ambientals

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Almenara fomenta el reciclatge entre els xiquets de la localitat - (foto 2)
L'Ajuntament d'Almenara fomenta el reciclatge entre els xiquets de la localitat - (foto 3)
L'Ajuntament d'Almenara fomenta el reciclatge entre els xiquets de la localitat - (foto 4)
L'Ajuntament d'Almenara fomenta el reciclatge entre els xiquets de la localitat - (foto 5)

L'Ajuntament d'Almenara continua apostant pel foment del reciclatge en la localitat, i per això, al llarg d'aquest matí s'han realitzat activitats per a conscienciar sobre la utilitat de reciclar i la necessitat existent entre els xiquets i xiquetes de la localitat. L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “des de l'equip de govern volem apostar per la sostenibilitat, així com pel foment del reciclatge, qüestió que abordem a través d'activitats entre els més xicotets del municipi per a què coneguen en què consisteix i els seus beneficis”.

Així, els xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu han realitzat activitats vinculades al reciclatge en la visita que han realitzat a la Muntanyeta del Dipòsit on a més d'aprendre en el taller realitzat també han ideat una sèrie de lemes per a fomentar el reciclatge que apareixeran en les xarxes socials municipals.

D'altra banda, també s'ha desenvolupat la primera sessió de les jornades ambientals a la Platja Casablanca, amb un taller denominat “Recicla-aros” basat en el món del reciclatge. Destacar a més que es realitzarà un segon taller el dijous 29 de juliol a les 10.30 del matí a l'entorn de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca que es denominarà “La tómbola del Reciclatge”. Per a participar en aquest taller serà necessària la inscripció prèvia en la pròpia Oficina de Turisme de la Platja Casablanca. Les places són limitades.

La tercera sessió de les jornades ambientals consistirà en la realització d'un contacontes el dijous 12 d'agost a les 20 hores en el Passeig Marítim, titulat “Buscarem un tresor” a càrrec d'Elisa M. Matallín, una activitat oberta i dirigida a les famílies i públic infantil amb la finalitat de sensibilitzar i conscienciar sobre la necessitat i urgència de canviar els hàbits rutinaris i la forma de consum per no acabar amb el planeta. Aquesta activitat s'emmarca en el projecte d'educació per al desenvolupament “In/Sostenible. Territorialitzant els ODS a la província de Castelló” en el qual participa l'Ajuntament d'Almenara a través del conveni de col·laboració entre el Fons Valencià per la *Solidaritat i la Diputació de Castelló.

Pujar