29 de novembre de 2020 29/11/20

L´Ajuntament d´Almenara fomenta l´esport segur amb una màter-class de ciclisme de sala

L´Ajuntament d´Almenara fomenta l´esport segur amb una màter-class de ciclisme de sala - (foto 1)
  • Continuarà apostant-se per la realització d'activitats saludables amb les màximes garanties

MÉS FOTOS
L´Ajuntament d´Almenara fomenta l´esport segur amb una màter-class de ciclisme de sala - (foto 2)
L´Ajuntament d´Almenara fomenta l´esport segur amb una màter-class de ciclisme de sala - (foto 3)
L´Ajuntament d´Almenara fomenta l´esport segur amb una màter-class de ciclisme de sala - (foto 4)
L´Ajuntament d´Almenara fomenta l´esport segur amb una màter-class de ciclisme de sala - (foto 5)
L´Ajuntament d´Almenara fomenta l´esport segur amb una màter-class de ciclisme de sala - (foto 6)
L´Ajuntament d´Almenara fomenta l´esport segur amb una màter-class de ciclisme de sala - (foto 7)
L´Ajuntament d´Almenara fomenta l´esport segur amb una màter-class de ciclisme de sala - (foto 8)

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Almenara va organitzar ahir en l'Estadi Municipal de la Corona una màster-class de ciclisme de sala impartida per Noelia Fenollosa i Vero Almero. La sessió, amb un notable èxit, es va realitzar amb aforament limitat, així com amb totes les mesures vigents de caràcter sanitari per la covid-19, com el  distanciament  entre les bicicletes, la presa de temperatura dels participants, la presència de l'hidrogel i l'obligatorietat de portar la màscara fins a l'inici de l'esdeveniment i només acabar el mateix.  A més cada participant tenia la seua bicicleta assignada prèviament. També destacar que els assistents van rebre un detall per la seua presència. En l'esdeveniment van col·laborar també Naranjas Torres i Caixa Rural Almenara.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent,  ha destacat que “des de l'Ajuntament d'Almenara volem continuar fomentant l'esport i la vida saludable, per això continuarem apostant per la realització d'activitats esportives especials segures, amb tots els criteris sanitaris, per a fomentar la pràctica esportiva”. Per això “continuarem programant esdeveniments que puguen realitzar-se ateses les normes sanitàries, amb el distanciament pertinent, els controls de temperatura i l'aforament limitat entre altres”. A més, Vicent va agrair a les monitores i participants la seua participació i implicació en la màster class.

Així, segons ha destacat Lorenzo Vicent, des de l'àrea d'esports “al llarg de la temporada continuarem oferint classes especials de diverses modalitats esportives, esdeveniments que compten sempre amb gran acceptació entre els nostres veïns”. Així, el pròxim esdeveniment programat serà el diumenge 8 de novembre a la Platja Casablanca, amb una nova edició de la Monster Class de botes de rebot.

Pujar