elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara convoca el concurs d'aparadorisme nadalenc

L'Ajuntament d'Almenara convoca el concurs d'aparadorisme nadalenc
  • Podran inscriure's gratuïtament els comerços que ho desitgen fins al 14 de desembre

L'Ajuntament d'Almenara ha convocat un any més el tradicional concurs d'Aparadors de Nadal 2021 per a promoure la creativitat entre els i les comerciants de la localitat a l'hora de decorar els seus establiments i productes per a convertir-los en més atractius per als clients i les clientes, així com també per a contribuir i impulsar l'economia i el comerç local. El millor aparador serà premiat amb 300 euros, el segon amb 200 i el tercer classificat amb 100.

Així podran participar en aquest concurs tots els establiments comercials que ho desitgen i que estiguen oberts al públic a Almenara i la Platja Casablanca. Podran inscriure's de manera gratuïta fins al 14 de desembre a través del correu electrònic lmarin@almenara.es o en el telèfon 962 62 33 45. En el departament de Comerç i Turisme tindran tota la informació i les bases completes del concurs.

Els aparadors hauran de romandre decorats fins al 22 de desembre de 2021 com a mínim. Podran utilitzar qualsevol tipus d'element visual, de so o audiovisual que ajude en la decoració. El jurat valorarà l'ambientació, l’orginalitat, el muntatge, la complexitat, l'estètica, la creativitat i l'atractiu comercial.

Pujar