elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara es converteix en el tercer municipi amb l'índex de transparència més alt de la província de Castelló

L'Ajuntament d'Almenara es converteix en el tercer municipi amb l'índex de transparència més alt de la província de Castelló
  • Obté la menció del Mapa Infoparticipa, sent únicament superat per Onda i Castelló de la Plana

 

L'Observatori de Governança, Transparència i RSC de la Universitat CEU Cardenal Herrera ha atorgat a l'Ajuntament d'Almenara la menció per ser un dels consistoris més transparents de la Comunitat Valenciana després d'aconseguir un 57,69% en la valoració del Mapa Infoparticipa sobre la web municipal.

Segons aquesta puntuació la localitat d'Almenara es converteix en la tercera més transparent de la província de Castelló, tan sols per darrere dels consistoris d'Onda i Castelló de la Plana. Únicament 9 municipis de la província han aprovat en les valoracions del Mapa Infoparticipa quant a transparència. Pel que respecta a la Comunitat Valenciana, són 37 municipis els que han aconseguit la menció.

Aquesta puntuació suposa que l'Ajuntament d'Almenara aconsegueix alts nivells de transparència en els diversos criteris que s'avaluen, com és la informació sobre els representants públics, les dades sobre la localitat, la gestió dels recursos col·lectius, la informació de caràcter econòmic, i les propostes i eines en l'àmbit de la participació ciutadana.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “amb aquesta menció ens convertim en un ajuntament capdavanter quant a la transparència, concretament el tercer a la província, complint els criteris del Mapa Infoparticipa i que es poden comprovar en la renovada web almenara.es” en la qual a més d'aportar “tota la informació vinculada a la transparència” també “apostem per la participació ciutadana, que és un dels grans objectius de l'equip de govern”.

Pujar