18 de gener de 2021 18/1/21

L´Ajuntament d´Almenara concedirà ajudes directes a comerços, pimes i bars i restaurants

L´Ajuntament d´Almenara concedirà ajudes directes a comerços, pimes i bars i restaurants - (foto 1)
  • L'alcaldessa convocarà a totes les formacions polítiques per a treballar uns pressupostos adaptats a la situació actual

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Almenara ha acordat iniciar l'expedient per a la  concessió d'ajudes directes als comerços, locals de restauració i pimes de la localitat. Així segons ha explicat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, amb aquestes ajudes els comerços, bars, restaurants i petites empreses que des del 15 de març romanen tancades pel  Decret d'Estat d'Alarma,  obtindran una ajuda directa que serà l'equivalent al 100% de la taxa de recollida de fem, mentre que per als comerços que van haver de parar la seua activitat durant 15 dies, l'ajuda serà l'equivalent al 50% de la taxa de recollida de fem.

Segons Pérez, amb aquestes mesures, “pretenem donar una primera ajuda directa a les nostres empreses i comerços locals, que seran un dels sectors que buscarem ajudar, recolçar i potenciar en els pressupostos que estem refent per a afrontar la segona part de l'any”.

Uns pressupostos renovats “que continuem refent i preparant amb la prioritat d'atendre les persones per temes socials i que estiguen en l'atur, així com aquest sector del comerç, restauració i xicoteta empresa”. Uns pressupostos renovats per a la situació actual que volem “compten amb les aportacions de tot l'arc municipal, per la qual cosa una vegada tinguem unes línies mestres clares convocaré als portaveus dels grups municipals per a poder treballar-los i refer-los en conjunt entre totes les formacions polítiques de la Corporació a la recerca del consens”.

Pujar