18 de gener de 2021 18/1/21

L'Ajuntament d'Almenara adaptarà el seu pressupost a les necessitats després del COVID-19

L'Ajuntament d'Almenara adaptarà el seu pressupost a les necessitats després del COVID-19 - (foto 1)
  • Predominarà combatre l'atur, els temes socials i el suport a comerços, empreses i indústria per a la reactivació econòmica

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Almenara està revisant els pressupostos d'aquest any 2020 amb l'objectiu de realitzar pròximament les modificacions oportunes per a adaptar-los a la nova situació provocada pel Covid-19. L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “després d'aquesta situació de crisi, la previsió de comptes municipals que vam fer no s'ajusta a la nova realitat, per la qual cosa modificarem els pressupostos per a readaptar-los a uns nous criteris i necessitats per al segon semestre de l'any, tasca que estem realitzant cadascun dels regidors de l'equip de govern en les respectives àrees”.

Pérez ha assenyalat que “volem elaborar els millors pressupostos per a superar aquesta crisi sanitària i econòmica, i per això, volem fer molt de recalcament en les necessitats dels nostres veïns, especialment els que es queden en l'atur o necessiten qüestions en l'àmbit social, però també d'una manera molt especial a fomentar els nostres comerços, empreses i indústries  per a rellançar-los i ajudar  a que puga haver-hi una recuperació econòmica”. Aquests sectors són els que “requeriran ara majors esforços, perquè cal estar al costat de qui més ens necessita”. També s'apostarà pel medi ambient, la cultura i l'esport.

No obstant això, “dins d'aquesta nova orientació pressupostària per a la lluita contra el Covid-19 i buscant la recuperació econòmica, enguany hi haurà inversions que no es podran realitzar i que ajornarem a altres exercicis, tot això per l'objectiu de fomentar les noves partides necessàries en aquests moments”. També hi haurà algunes partides que se suprimiran o retallaran per les mateixes circumstàncies.

 

Pujar