6 de juliol de 2020 6/7/20

Iberdrola invertirà 200.000 euros en millores de la xarxa elèctrica d'Almenara

Iberdrola invertirà 200.000 euros en millores de la xarxa elèctrica d'Almenara - (foto 1)

    En els pròxims dies Iberdrola començarà a realitzar una sèrie d'obres en el nucli urbà d'Almenara amb l'objectiu de minimitzar les incidències i millorar la qualitat del servei en el municipi. Les actuacions se centraran en les calles Corona, Molins, Joan d'Àustria, Cervantes, la Vall d'Uixó, Castelló, i la Creu.  La inversió de l'empresa, que es prolongarà durant juliol i agost, rondarà els 200.000 euros.

    L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat aquesta important aposta d'Iberdrola per renovar les xarxes de distribució i transformadors en el municipi que propiciarà un millor servei i una major seguretat. Pérez ha destacat que s'ha apostat per aquests  mesos per a realitzar les obres atés que hi ha menys veïns i veïnes en el municipi, no obstant això ha sol·licitat “paciència i col·laboració, que de ben segur hi haurà” davant aquestes importants obres que milloraran la xarxa que porta l'electricitat als habitatges del municipi.

    Les obres consistiran en la renovació de dos cables subterranis antics que compta amb un tipus d'aïllament obsolet, així com la construcció d'una nova línia subterrània de mitjana tensió per a tancar en anell el centre de la població i permetre la realimentació en cas d'avaria. A més també es renovarà de manera completa el Centre de Transformació del carrer Joan d'Àustria, així com el canvi de paranys i automatització d'altres dos centres de transformació existents en la localitat, que seran dotats de l'última tecnologia i tot el necessari per a permetre la maniobra remota d'aquests.

    Pujar